AGROREV

Değişim Agrorev® İle Başlıyor

Yaklaşık 25 yıllık bir Ar-Ge çalışmasının ve sayısız akademik araştırmanın sonucunda kusursuzlaştırılan REV® metodu ile üretilen Agrorev®, kurutulmuş gıda segmentinde bir devrim başlatıyor. Uzun süreli çalışmalar sonucunda ortaya çıkan benzersiz ürünler, lezzet ve görüntü bakımından dikkatleri üzerlerinde toplarken, içerdikleri besin değerleri açısından da rakiplerinden ayrılmayı başarıyor.

Agrorev® Neden Farklı?

Agrorev®’in üretim sürecinin temelini oluşturan REV® metodu kurutulmuş besin üretiminde sürecin optimize edilmesi ve kalitenin standartlaşması anlamında büyük önem taşıyor. Devrim niteliğindeki bu kurutma metoduyla ürünler yüksek ısıya maruz kalmıyor ve böylece kurutulan gıdanın besin değerleri ile tadı, kokusu, yapısı, rengi gibi duyusal özellikleri maksimum ölçüde korunuyor.

REV® Teknolojisi İle Besin Değerleri Korunuyor

BESİN DEĞERİ ÖLÇÜMÜ

Besin Değeri Ölçümü

Tiyobarbitürik asit reaktif özleri - TBARS
1 gramlık kuru madde başına ölçüm.
*Kaynak: Durance et al. 2001 US Patent 6,312,745: Lin et al. 1998. Food Res. International 31:111


BESİN DEĞERİ KAYBI ÖLÇÜMÜ

BESİN DEĞERİ KAYBI ÖLÇÜMÜ

“Tüm besin değerleri kuru madde göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.”
NS: Göz ardı edilebilir.


AGROREV® ÜRÜNLERDE DUYUSAL ÖZELLİKLER KORUNUYOR

AGROREV® ÜRÜNLERDE DUYUSAL ÖZELLİKLER KORUNUYOR